המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מניחים את קוביות התפוחים בקערה ומוסיפים פנימה אגוזים קצוצים, מיץ לימון וכף סוכר. מערבבים היטב עד שהכל מצופה בשכבה עדינה של סוכר.
בקערה נפרדת טורפים יחד שני סוגי סוכר, ביצים, שמן, תמצית וניל ויוגורט, עד שמתקבלת תערובת אחידה וקצת תפוחה.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה וקינמון וטורפים רק עד שמתאחד. מוסיפים בקיפול את תערובת התפוחים והאגוזים.
מעבירים את הבלילה הסמיכה לתבנית משומנת ואופים במשך כ-40-50 דקות, או עד שקיסם הננעץ למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים עליו.
מגישים את העוגה חמימה עם גלידה. ניתן להמיר את אגוזי המלך בפקאן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0