המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את התפוחים וחותכים אותם לקוביות בגודל 3*3. מערבבים אותם עם הקינמון והסוכר ומניחים בצד.
בקערת המיקסר עם וו הקצפה, שמים את הסוכר והביצים ומקציפים לקצף בהיר ותפוח. מוסיפים את השמן והווניל בקילוח דק ומנמיכים את פעולת המיקסר.
בקערה נפרדת מערבבים את הקמח והמלח.
מוסיפים את היבשים לקערת המיקסר תוך כדי פעולה איטית של המיקסר.
מוסיפים את מיץ התפוזים וממשיכים את פעולת המיקסר עד איחוד.
משמנים תבנית עגולה (קוטר 24 ס"מ) ושמים בה מחצית מהבלילה.
שמים מעל הבלילה חצי מכמות התפוחים ואת הצימוקים מפזרים באופן חופשי. שמים מעל את החצי הנוסף של הבלילה ומעל את יתרת התפוחים.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 50 דקות או עד שהעוגה מוכנה (נוגעים בה בעיקר במרכז ובודקים שהיא יציבה למגע).
מצננים היטב. אם אוהבים ניתן לבזוק אבקת סוכר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0