המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את הקמח, הסוכר והסולת.
מפזרים חצי מהכמות בתבנית חסינת אש משומנת, עורכים מעל את התפוחים ומכסים ביתר תערובת הקמח.
ממיסים את החמאה עם סוכר הוניל על אש נמוכה או במיקוגל ומטפטפים על העוגה ויוצרים גומות קטנות לספיגת החמאה בכל העוגה.
אופים בחום של 180 מעלות כ-50 דקות עד להזהבה, מגישים חם או קר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0