המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 180 מעלות. ומשמנים תבנית 26 או מרפדים בנייר אפייה.
הכנת המילוי: שמים בסיר את תפוחי העץ הקלופים והחתוכים, קינמון, 3/4 כוס סוכר ורבע כוס מים, מבשלים מעט, שיתרככו ומקררים.
הכנת הבצק: בקערת מערבל מערבבים חמאה, סוכר, ביצה, קמח ושמנת עד לבצק אחיד.
משטחים 2/3 מכמות הבצק בתבנית בבסיס ובדפנות.
הרכבת העוגה: מניחים את התפוחים המבושלים על הבצק, את יתר הבצק מגררים מעל במגררת עבה (פומפייה עם חורים גדולים).
מפזרים מעל מעט סוכר מעורב בקינמון ואופים, כ-30 דקות או עד שמוכן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0