המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לשים היטב את מרכיבי הבצק, עד לקבלת בצק אחיד. משטחים בתבנית 2/3 מכמות הבצק ומהדקים לדפנות.
את השליש הנותר עוטפים בניילון נצמד ומקפיאים.
מבשלים יחד את מרכיבי המלית כמה דקות, עד שאלו מתאחדים והתפוחים מתחילים להתרכך.
מקציפים חלבונים, מוסיפים את הסוכר ומקפלים את הפודינג אל הקצף (או להקציף עוד 20 שניות עד להטמעת הפודינג בקצף).
על הבצק ששיטחנו בתבנית שמים את התפוחים המבושלים, מעל התפוחים את הקצף, ומעל הקצף מגרדים את הבצק שהיה במקפיא.
אופים בחום בינוני (180 מעלות) עד שמזהיב. בערך כ-25 דקות אפיה ועוד חמש דקות בתנור כבוי וסגור. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0