המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מנקים היטב את מנות העוף ומניחים בנוחות בתבנית חסינת-אש. מורחים את חלקי העוף במרק הבצל מכל הצדדים (משפשפים בידיים כדי שידבק היטב).
מפזרים את חצאי המשמשים סביב חלקי העוף (משאירים מספר חצאים לקישוט).
מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב ויוצקים על העוף. רצוי בשלב זה להניח לעוף, לשרות ברוטב מס' שעות, אך אין הכרח.
מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה, 200 מעלות. מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים 45 דקות. מדי פעם מרטיבים את העוף בנוזלים שנצטברו בתחתית התבנית.
מרחיקים את כיסוי האלומיניום ואופים כ-30 דקות נוספות.
מוציאים את התבנית מהתנור ומקשטים בחצאי המשמשים הנותרים. מגישים חם מאוד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0