המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את השום ומועכים את כל השיניים.
מערבבים אותם עם המרגרינה הרכה.
מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים היטב לעיסה חלקה.
מורחים בה את חלקי העוף מכל הצדדים, אם זה עוף שלם אז גם מבפנים.
מניחים את העוף בתבנית ומכסים אותה בנייר אלומיניום מהודק היטב בשוליים - כדי ליצור סביבה אטומה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות, בערך 75 עד 90 דקות .
מסירים את נייר האלומיניום, ולמעשה העוף מוכן להגשה.אבל, אם אתם אוהבים מראה שזוף יותר - ממשיכים לאפות עוד זמן מה ללא כיסוי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0