קולפים את הקישואים, הגזרים, הבצל, תפוחי העץ ותפוחי האדמה. פורסים אותם ואת הדלורית לפרוסות בעובי כ-1 ס"מ.
שלב 3
5 דקות
מסדרים בתבנית חסינת-אש שכבה של ירקות, עליה מפזרים את הזיתים וחלקי העוף (ניתן להמיר את הכרעיים ב-1.5 ק"ג עוף מחולק למנות), ומסיימים בשכבה של שארית הירקות.
שלב 4
0 דקות
מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב, ויוצקים על העוף והירקות.
שלב 5
0 דקות
מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום, ואופים בתנור בחום גבוה (220 מעלות) במשך 30 דקות.
שלב 6
0 דקות
מסירים את רדיד האלומיניום, ומרטיבים ברוטב שהצטבר בתחתית התבנית.
שלב 7
0 דקות
מנמיכים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ואופים, ללא כיסוי, במשך 30 דקות נוספות, או עד שהירקות רכים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
שוטפים ומנקים היטב את חלקי העוף.
שלב 2
מתוך
7
קולפים את הקישואים, הגזרים, הבצל, תפוחי העץ ותפוחי האדמה. פורסים אותם ואת הדלורית לפרוסות בעובי כ-1 ס"מ.
שלב 3
מתוך
7
מסדרים בתבנית חסינת-אש שכבה של ירקות, עליה מפזרים את הזיתים וחלקי העוף (ניתן להמיר את הכרעיים ב-1.5 ק"ג עוף מחולק למנות), ומסיימים בשכבה של שארית הירקות.
שלב 4
מתוך
7
מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב, ויוצקים על העוף והירקות.
שלב 5
מתוך
7
מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום, ואופים בתנור בחום גבוה (220 מעלות) במשך 30 דקות.
שלב 6
מתוך
7
מסירים את רדיד האלומיניום, ומרטיבים ברוטב שהצטבר בתחתית התבנית.
שלב 7
מתוך
7
מנמיכים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ואופים, ללא כיסוי, במשך 30 דקות נוספות, או עד שהירקות רכים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0