המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים היטב את חלקי העוף ומניחים בתבנית מלבנית חסינת-אש.
יוצקים את נוזלי השימור של האננס לקערה קטנה.
מפזרים על העוף בצל ירוק, אננס וגזר מגורר. משאירים 4 עיגולי אננס לקישוט. זורים על העוף פפריקה, מלח ופלפל.
מוסיפים את כל חומרי הרוטב למיץ האננס, מערבבים היטב ויוצקים על העוף.
מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ומשרים במקרר, 4 שעות לפחות, או למשך כל הלילה.
אופים את העוף בתנור בחום בינוני-גבוה, 200 מעלות, מכוסה ברדיד האלומיניום, 40 דקות.
מוציאים מהתנור, מרחיקים את רדיד האלומיניום ואופים 40 דקות נוספות.
מדי פעם יוצקים מהרוטב שבתחתית התבנית על העוף.
מקשטים בעיגולי האננס הנותרים ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0