המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לרפד את תבנית האפייה בנייר אלומיניום ומעליו להניח נייר אפיה (למנוע הדבקויות ולכלוך מיותר). לסדר את העוף על נייר האפייה.
לחתוך את האפרסקים מהקופסה: כל חצי ל 3-4 פלחים ולסדר בתבנית, מעל ובין חלקי העוף.
להוסיף לנוזל האפרסקים בקופסה את אבקת מרק הבצל ואת רוטב הסויה, לבחוש היטב ולשפוך (בצורה אחידה ככל האפשר) מעל העוף.
לכסות את התבנית בנייר אלומיניום נוסף ולהכניס לתנור לשעה בחום של 250 מעלות צלסיוס.
בתום השעה, להסיר את נייר האלומיניום העליון ולהכניס לתנור לחצי שעה נוספת, בחום של 200 מעלות צלסיוס.
מומלץ להגיש עם אורז לבן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0