המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל קופסת גפרורים.
בקערה מערבבים מעט שמן זית, מלח ובזיליקום קצוץ. משרים את קוביות העוף בתוך התערובת למספר דקות.
חותכים רדיד הלומיניום לריבועים/חתיכות.
בכל רדיד מניחים חתיכת עוף אחת ומוסיפים אליה מעט פטריות. עוטפים וסוגרים היטב עם רדיד האלומיניום.
מניחים בתבנית, מעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, ואופים כחצי שעה.
העוף אמור להיות רך ולבן. לא שרוף.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0