דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוף בבירה לבנה ובטטות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוף בבירה לבנה ובטטות

עוף בבירה לבנה ובטטות

(1)
75 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון של גיל חובב לעוף שיכור מבירה וטעים במיוחד

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
כרעי הודו מחולקים
1 
בצל קצוץ
5  שיני
שום קלופות וקצוצות
12 
שזיפים מיובשים מגולענים
2 
בטטה קלופות וקצוצות גס
0  לפי הטעם
מלח ופלפל שחור גרוס
1  כוס
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים (1 כוס מים + 1 כף אבקת מרק)
1  בקבוק
בירה
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מזהיבים את העוף בסיר רחב אין צורך בשמן. העוף יפריש שומן בעצמו. כשחלקי העוף זהובים משני הצדיים, מוציאים לקערה.
  • שלב 2

    0 דקות
    בשומן שנשאר בסיר מזהיבים את הבצל.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את השום והשזיפים וממשיכים לטגן, אגב ערבוב, עוד שתי דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    ממליחים ומפלפלים. מחזירים לסיר את חלקי העוף, מוסיפים את הבטטות ויוצקים מעל את הבירה וכוס המים + אבקת המרק. מביאים לרתיחה.
  • שלב 5

    60 דקות
    מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בביעבוע עדין 60 דקות.
עוף בבירה לבנה ובטטות

שלב 1 מתוך 5

מזהיבים את העוף בסיר רחב אין צורך בשמן. העוף יפריש שומן בעצמו. כשחלקי העוף זהובים משני הצדיים, מוציאים לקערה.

עוף בבירה לבנה ובטטות

שלב 2 מתוך 5

בשומן שנשאר בסיר מזהיבים את הבצל.

עוף בבירה לבנה ובטטות

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את השום והשזיפים וממשיכים לטגן, אגב ערבוב, עוד שתי דקות.

עוף בבירה לבנה ובטטות

שלב 4 מתוך 5

ממליחים ומפלפלים. מחזירים לסיר את חלקי העוף, מוסיפים את הבטטות ויוצקים מעל את הבירה וכוס המים + אבקת המרק. מביאים לרתיחה.

עוף בבירה לבנה ובטטות

שלב 5 מתוך 5

מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בביעבוע עדין 60 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • דל סוכר
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • נבחרת בישולים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • נודלס כבדי עוף ופטריות בטריאקי

    נודלס כבדי עוף ופטריות בטריאקי

    20 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל
  • כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    120 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים