המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה את חלקי העוף, בטטות, פטריות, ערמונים, שום ובצל.
בקערה קטנה מערבבים, שמן זית, סילאן ותבלינים ושופכים לקערת העוף.
מעבירים את כל התכולה לשקית קוקי, סוגרים ומנערים היטב כדי שהמרינדה תתפזר טוב.
צולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-75 דקות.
מפזרים עלי כוסברה ומגישים על מצע קוסקוס.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1