המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר שטוח שמתאים לתנור מטגנים את כרעי העוף עד לקבלת צבע זהוב. מוציאים את הכרעיים ומניחים בצד.
באותו הסיר מטגנים את הבצלצלים עד לקבלת בצלצלים מבריקים ומעט שקופים.
מוסיפים בחזרה לסיר את הכרעיים. מוסיפים את רוטב הבסיס, סויה ודבש ומתבלים במלח פלפל וקינמון. מוסיפים את היין, ועוד 1.5 כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה.
ממשיכים לבשל עוד כ-60 דקות.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מכסים את הסיר ומכניסים לתנור ל-60 דקות.
פותחים את הסיר וממשיכים לצלות עוד 15 דקות עד לקבלת צבע וצמצום הרוטב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0