המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר עם מים רותחים מבשלים את הפולים הירוקים כ-15 דקות, חשוב לא לבשל יותר, על מנת לשמור על קראנצ'יות. מסננים ומניחים בצד.
על ווק חם עם מעט שמן מקפיצים את הבצל והזיתים, מוסיפים מרוטב הבסיס ולאחר מכן מוסיפים את הפולים, טועמים ומתקנים תיבול.
לאחר שהתקררו מעט ממלאים את העוף בתערובת ומעסים אותו עם רוטב הבסיס.
שולחים לתנור שחומם ל-180 מעלות, ל-75 דקות, אפשר בשקית קוקי ואפשר בתבנית, עם תפוחי האדמה והפירות היבשים, גם הם בזילוף של רוטב הבסיס.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0