המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משחימים את העוף בשמן ומוציאים.
מזהיבים קלות את הבצל והשום, מוסיפים כוס מים, רסק עגבניות, א.מרק, חומץ ותבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מבשלים כמה דק' לאיחוד המרכיבים.
מחזירים את העוף ומוסיפים את הצימוקים והזיתים.
מכסים ומבשלים על אש קטנה 30 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0