המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשטוף את הזיתים במים, להרתיח אותם ולשפוך את המים.
לאחר ששפכנו את המים ושטפנו שוב במים קרים, אנחנו מסדרים בסיר את הזיתים, עגבניות, רסק, שום. מוסיפים 3 כוסות מים ומערבבים.
בקערה מניחים את התבלינים והשמן ומערבבים טוב. מסדרים את נתחי העוף ושופכים את התבלינים מעל.
מרתיחים את הסיר ולאחר ההרתחה מבשלים כ-40 דקות על אש נמוכה.
מצמצמים את הרוטב למינימום ומתקנים תיבול.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0