המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
בקערה גדולה מערבבים חרדל, דבש ורוטב צ'ילי מתוק.
פורסים את הבצל לטבעות.
מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מכניסים לקערה עם הרוטב את העוף, תפוחי האדמה והבצל. מערבבים היטב.
מעבירים לתבנית, מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור ל-30 דקות.
אחרי חצי שעה מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים באפייה עוד 30 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0