המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את הביצה עם אבקת האפייה, הקמח, המים והמלח לתערובת אחידה.מוסיפים לתערובת את קוביות העוף ומערבבים עד שהקוביות מכוסות בתערובת.
בווק או בסיר רחב, על להבה גבוהה, מחממים את השמן. שמים את חתיכות העוף אחת אחת בשמן החם, ושומרים שלא תידבקנה זו לזו. כשהמעטפת מזהיבה, מוציאים את חתיכות העוף לקערה מרופדת במגבות נייר.
שמים סיר קטן את רסק העגבניות, הדבש, רוטב הסויה, חומץ ההדרים, היין, הזנגביל והפלפל. מערבבים את המים והקורנפלור בנפרד ויוצקים לסיר.
מבשלים את הרוטב על להבה בינונית, אגב ערבוב, עד לרתיחה.
מסדרים את חתיכות העוף על קערת הגשה. יוצקים עליהן את הרוטב ומגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0