מערבבים בקערה את הביצה עם אבקת האפייה, הקמח, המים והמלח לתערובת אחידה.מוסיפים לתערובת את קוביות העוף ומערבבים עד שהקוביות מכוסות בתערובת.
שלב 2
0 דקות
בווק או בסיר רחב, על להבה גבוהה, מחממים את השמן. שמים את חתיכות העוף אחת אחת בשמן החם, ושומרים שלא תידבקנה זו לזו. כשהמעטפת מזהיבה, מוציאים את חתיכות העוף לקערה מרופדת במגבות נייר.
שלב 3
0 דקות
שמים סיר קטן את רסק העגבניות, הדבש, רוטב הסויה, חומץ ההדרים, היין, הזנגביל והפלפל. מערבבים את המים והקורנפלור בנפרד ויוצקים לסיר.
שלב 4
0 דקות
מבשלים את הרוטב על להבה בינונית, אגב ערבוב, עד לרתיחה.
שלב 5
0 דקות
מסדרים את חתיכות העוף על קערת הגשה. יוצקים עליהן את הרוטב ומגישים מיד.
שלב 1
מתוך
5
מערבבים בקערה את הביצה עם אבקת האפייה, הקמח, המים והמלח לתערובת אחידה.מוסיפים לתערובת את קוביות העוף ומערבבים עד שהקוביות מכוסות בתערובת.
שלב 2
מתוך
5
בווק או בסיר רחב, על להבה גבוהה, מחממים את השמן. שמים את חתיכות העוף אחת אחת בשמן החם, ושומרים שלא תידבקנה זו לזו. כשהמעטפת מזהיבה, מוציאים את חתיכות העוף לקערה מרופדת במגבות נייר.
שלב 3
מתוך
5
שמים סיר קטן את רסק העגבניות, הדבש, רוטב הסויה, חומץ ההדרים, היין, הזנגביל והפלפל. מערבבים את המים והקורנפלור בנפרד ויוצקים לסיר.
שלב 4
מתוך
5
מבשלים את הרוטב על להבה בינונית, אגב ערבוב, עד לרתיחה.
שלב 5
מתוך
5
מסדרים את חתיכות העוף על קערת הגשה. יוצקים עליהן את הרוטב ומגישים מיד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0