המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את שמן הזית בסיר, מוסיפים רצועות בצלים ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים כפית זנגביל טחון וכפית שום ומערבבים יחד כדקה.
מוסיפים מעל את ירכי העוף ומטגנים 5 דקות מכל צד.
בינתיים מכינים את הרוטב: מערבבים היטב בקערה את הדבש, טריאקי, יין אדום, חומץ, מלח ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את הרוטב על העוף ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים 45 דקות. כל רבע שעה יש להפוך את העוף.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0