המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר רחב עם מעט שמן (רצוי זית) מטגנים את הבצלים הקצוצים, עד לקבלת צבע זהוב. לאחר מכן, מוסיפים את השום.
מוסיפים מעל את חלקי העוף להשחמה קלה. לאחר שהושחמו מוסיפים את היין, מערבבים הכל ולאחר, מכן מוסיפים את הדבש, מלח ופלפל.
כשהעוף מקבל צבע מעט זהוב, מחממים את התנור ל-180 מעלות.
מסדרים על תבנית, או נייר כסף את העוף עם הבצל והנוזלים, ומכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור ל-30 דקות.
לאחר חצי שעה מורידים את נייר הכסף, ומשאירים את התבנית לעוד 15 דקות. פשוט מעדן, ללקק את האצבעות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0