המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה מערבבים פירורי לחם עם מרק עוף, שומשום, מלח ופלפל.
עוטפים היטב את העוף בתערובת ומניחים בתבנית אפייה משומנת. *ניתן להשתמש בכרעי עוף במקום שוקי עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות. הופכים את העוף כך שייאפה מכל צדדיו, עד לקבלת צבע צהוב.
חותכים את כל הירקות לרצועות דקות ומקפיצים על מחבת/ ווק עם מעט שמן זית כעשר דקות.
מוסיפים רוטב טריאקי, רוטב צ'ילי ורוטב סויה, מערבבים, מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה.
יוצקים את הרוטב על העוף ומחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות.
מפזרים שומשום מעל העוף ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0