בקערה מערבבים פירורי לחם עם מרק עוף, שומשום, מלח ופלפל.
שלב 2
1 דקות
עוטפים היטב את העוף בתערובת ומניחים בתבנית אפייה משומנת.
*ניתן להשתמש בכרעי עוף במקום שוקי עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
0 דקות
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות. הופכים את העוף כך שייאפה מכל צדדיו, עד לקבלת צבע צהוב.
שלב 4
0 דקות
חותכים את כל הירקות לרצועות דקות ומקפיצים על מחבת/ ווק עם מעט שמן זית כעשר דקות.
יוצקים את הרוטב על העוף ומחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות.
שלב 7
0 דקות
מפזרים שומשום מעל העוף ומגישים.
שלב 1
מתוך
7
בקערה מערבבים פירורי לחם עם מרק עוף, שומשום, מלח ופלפל.
שלב 2
מתוך
7
עוטפים היטב את העוף בתערובת ומניחים בתבנית אפייה משומנת.
*ניתן להשתמש בכרעי עוף במקום שוקי עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
7
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות. הופכים את העוף כך שייאפה מכל צדדיו, עד לקבלת צבע צהוב.
שלב 4
מתוך
7
חותכים את כל הירקות לרצועות דקות ומקפיצים על מחבת/ ווק עם מעט שמן זית כעשר דקות.
הערות 0