המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הבצל ומטגנים בסיר עד שישחים מעט.
מפזרים מעל את התבלינים, פפריקה ופלפל שחור.
מוסיפים את העוף.
מוסיפים מים בגובה העוף.
מוסיפים את רסק העגבניות.
חותכים את הכרפס, העלים והגבעול, ומוסיפים לתבשיל.
מוסיפים את הסילאן, היין, המלח והשום (לפי הטעם).
מבשלים שעה וחצי על אש נמוכה (להבה בינונית או גדולה).
שמים לב לכמויות הרוטב בתבשיל. *התוצאה: עוף ברוטב מדהים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0