המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את חזה העוף לקוביות עבות.
מצפים את החתיכות ב-2 כפות קורנפלור וחצי כפית אבקת סודה לשתייה.
מקפיצים את חזה העוף עם מעט שמן במחבת עד כדי בישול מוחלט.
מוסיפים את רוטב הסצ׳ואן.
מגישים מעל אורז לבן. מפזרים שומשום ובצל ירוק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0