מחממים מחבת טפלון עמוקה על להבה בינונית. שמים בתוכה את ממרח הקארי ומערבבים דקה.
שלב 2
0 דקות
יוצקים פנימה את חלב הקוקוס, הציר ועשב הלימון ומערבבים למיזוג המרכיבים. מביאים לרתיחה ומבשלים דקה נוספת.
שלב 3
10 דקות
מנמיכים את הלהבה, מכניסים פנימה את העוף ומבשלים על סף רתיחה 12-10 דקות, או עד שהעוף עשוי היטב.
שלב 4
5 דקות
מוציאים את עשב הלימון ומשליכים. מוציאים את הבשר ושומרים אותו חם בצד. מערבבים פנימה את מיץ הליים, הסוכר ורוטב הדגים וממשיכים לבשל 5 דקות, או עד שהנוזל נעשה סמיך מעט.
שלב 5
0 דקות
מגישים את העוף עם ירקות ירוקים מאודים ואורז יסמין. יוצקים מעל המנה את רוטב הקוקוס ומפזרים את עלי הכוסברה.
שלב 1
מתוך
5
מחממים מחבת טפלון עמוקה על להבה בינונית. שמים בתוכה את ממרח הקארי ומערבבים דקה.
שלב 2
מתוך
5
יוצקים פנימה את חלב הקוקוס, הציר ועשב הלימון ומערבבים למיזוג המרכיבים. מביאים לרתיחה ומבשלים דקה נוספת.
שלב 3
מתוך
5
מנמיכים את הלהבה, מכניסים פנימה את העוף ומבשלים על סף רתיחה 12-10 דקות, או עד שהעוף עשוי היטב.
שלב 4
מתוך
5
מוציאים את עשב הלימון ומשליכים. מוציאים את הבשר ושומרים אותו חם בצד. מערבבים פנימה את מיץ הליים, הסוכר ורוטב הדגים וממשיכים לבשל 5 דקות, או עד שהנוזל נעשה סמיך מעט.
שלב 5
מתוך
5
מגישים את העוף עם ירקות ירוקים מאודים ואורז יסמין. יוצקים מעל המנה את רוטב הקוקוס ומפזרים את עלי הכוסברה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0