המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום בינוני
מנקים היטב את העוף (רצוי להשאיר אותו שלם) ומניחים בתבנית.
שומרים בצד כפית מהשום הכתוש. מעבירים לקערה את כל החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.
יוצקים את התערובת על העוף ומפזרים את כפית השום הכתוש מלמעלה.
מכניסים לתנור שחומם מראש עד שהעוף מזהיב והנוזלים הצטמצמו. רצוי להפוך מדי פעם שיהיה אחיד מכול הכיוונים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0