המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את הבצל בשמן עד השחמה ולהניח בסיר קדרה.
לטגן את העוף משני הצדדים במחבת כמספר דקות עד השחמה קלה ולהניח בקדרה.
את המחבת להניח בצד עם נוזלי הטיגון - נשתמש בה בהמשך.
את תפוחי האדמה הקטנים עם הקליפה לפזר בקדרה.
להוסיף את הפטריות וגם את הערמונים לקדרה.
במחבת שטיגנו בה את העוף נותר השמן, ועל אש בינונית להוסיף את הטריאקי, הסילאן והיין האדום.
לערבב ולהביא לצמצום הרוטב כמה דקות ברתיחה, עד שהמרקם משתנה לרוטב סמיך יותר - ולהוסיף לקדרה.
בקערה קטנה להניח את כוס המים הרותחים, להוסיף את הבהרט, אבקת מרק העוף או המלח, הפלפל השחור והכורכום.
להוסיף לקדרה ולערבב בעזרת היידים כדי שהתיבול והרוטב ייספגו.. בסיר מכוסה לאפות על 200 מעלות למשך 30 דקות.
לאחר מכן להוריד את מעלות התנור ל- 170 ולהמשיך לאפות 90 דקות נוספות (לא להסיר את המכסה).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0