המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את חומרי הרוטב בקערה (מומלץ במטרפה ידנית). טובלים את חלקי העוף.
את תפוחי האדמה מסדרים בתחתית תבנית פיירקס, מניחים מעליהם את העוף, ומעל מוזגים את שארית הרוטב.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-60 דקות.
שימו לב שאסור להשתמש במשקאות דיאט, אלא ממש קולה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0