המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לפרוס את הבצל לפרוסות עבות, ולסדר אותם על תבנית אפייה (מומלץ תבנית חד פעמית, ואז פשוט לזרוק לסל וחסל.)
לערבב את שמן הזית עם התבלינים והשום הכתוש. להשרות את העוף לשעה במרינדה.
לסדר את העוף על הבצל, לשפוך את יתרת המרינדה.
בין חתיכות העוף, להכניס את חצאי שיני השום. להניח מעל שני ענפי רוזמרין.
לעטוף בנייר כסף ולאפות בחום גבוה חצי שעה - 40 דקות.
להסיר את נייר הכסף ולהוציא את ענפי הרוזמרין (אחרת הם ישרפו). להמשיך לאפות עוד 10 דקות להשחמה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0