המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים מרינדה מכל המרכיבים, כולל מיץ מחצי תפוז. את יתר ההדרים פורסים לטבעות.
מעסים את העוף במרינדה ומשרים לפחות 60 דקות.
מניחים בתבנית, מוזגים מעל את המרינדה, מפזרים מסביב את טבעות ההדרים וצולים בחום גבוה של 200 מעלות למשך 20 דקות.
מורידים לחום של 180 מעלות למשך 45 דקות נוספות.
כשהעוף מוכן, ניתן גם לצמצם את הרוטב שנותר בסיר קטן עד שמסמיך ולמזוג מעל העוף.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0