המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מצפים את העוף באבקת המרק.
מסדרים את העוף בתבנית אפיה.
שופכים לתבנית את כל תכולת קופסת ליפתן השזיפים, מכסים בנייר כסף.
אופים בחום בינוני-נמוך כ-120 דקות.
לקראת סיום האפיה, ניתן להסיר את נייר האלומיניום ולהשחים למשך כ-10 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0