המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את המרגרינה במחבת כבדה ומטגנים בה את חתיכות התאנים כשתי דקות. מוסיפים את רוטב המייפל, היין והמים ומערבבים.
מסדרים בתבנית חסינת אש את חלקי העוף, כשהעור כלפי מעלה. מפזרים ביניהם את פרוסות תפוחי האדמה. יוצקים את רוטב התאנים על העוף.
מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים בתנור בחום בינוני-גבוה (200 מעלות) במשך 60 דקות.
מסירים את רדיד האלומיניום, יוצקים בכף את הרוטב שהצטבר בתבנית על העוף ואופים עוד כ-30 דקות לא מכוסה, עד שהעוף משחים. ניתן להמיר את התאנים הטריות בתאנים מיובשות באותה כמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0