בקערה עמוקה מערבבים את הצ'ילי המתוק, הדבש, הסויה והשום.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את חלקי העוף לקערה ומערבבים כך שכל חלקי העוף מצופים ברוטב.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את תפוחי האדמה והבצל לקערה.
שלב 5
0 דקות
שופכים את תוכן הקערה לתבנית אפייה.
שלב 6
0 דקות
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30 דקות.
שלב 7
0 דקות
אחרי חצי שעה מוציאים מהתנור בזהירות והופכים את חלקי העוף, כדי שישחימו גם מצידם השני. מחזירים לתנור לעוד 30 דקות. מומלץ להוסיף לתנור, מיד לאחר הכנסת העוף, תבנית נוספת עם מים עד חצי גובה התבנית, כדי למנוע את התייבשות העוף.
שלב 1
מתוך
7
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
שלב 2
מתוך
7
בקערה עמוקה מערבבים את הצ'ילי המתוק, הדבש, הסויה והשום.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים את חלקי העוף לקערה ומערבבים כך שכל חלקי העוף מצופים ברוטב.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים את תפוחי האדמה והבצל לקערה.
שלב 5
מתוך
7
שופכים את תוכן הקערה לתבנית אפייה.
שלב 6
מתוך
7
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30 דקות.
שלב 7
מתוך
7
אחרי חצי שעה מוציאים מהתנור בזהירות והופכים את חלקי העוף, כדי שישחימו גם מצידם השני. מחזירים לתנור לעוד 30 דקות. מומלץ להוסיף לתנור, מיד לאחר הכנסת העוף, תבנית נוספת עם מים עד חצי גובה התבנית, כדי למנוע את התייבשות העוף.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0