המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בקערה מניחים את חלקי העוף, שום, ובצל חתוך לרצועות.
מוסיפים את הבטטות חתוכות לעיגולים.
מוסיפים 6 כפות מרוטב הבסיס של אסם. מערבבים קלות, כדי שהרוטב יעטוף את העוף והבטטות.
מוסיפים את התבלינים: שמן זית בנדיבות, פפריקה, מלח ופלפל. מורידים את העלים משני ענפי טימין, ומוסיפים לקערה.
מערבבים שוב. אם יש לכם זמן, שימו את העוף מכוסה בניילון נצמד 30 דקות במקרר, לספיגת הטעמים. אם לא, אז ישר לתבנית, בכל מקרה זה יוצא נפלא.
מניחים עוד שני ענפי טימין שלמים מעל, ומכניסים לתנור ב-180 מעלות, לא מכוסה, כ-90 דקות.
מוציאים מהתנור כשהעוף זהוב-שחום ומעורר תיאבון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0