המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי המרינדה - שמן זית, שמן, תבלין גריל עוף, פפריקה מתוקה, חרדל, סילאן, מים רותחים, טריאקי, צ'ילי מתוק, מרק עוף, אבקת שום, סויה ומלח.
משרים את העוף החצוי במרינדה כחצי שעה. (אפשר להשרות לילה שלם אז יתקבל צבע מהמם).
חותכים את התפו"א והבטטות לקוביות או פרוסות.
פורסים את הבצל לפרוסות.
מניחים בתבנית מתאימה לתנור, תחילה את הבצלים הפרוסים ומעל את העוף.
מפזרים מסביב את התפו"א, הבטטה ואת פרחי הברוקולי.
מזליפים מעל שמן זית, מלח ופלפל שחור.
שופכים את מה שנשאר מהמרינדה מעל העוף שוב.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות-טורבו.
אופים ללא כיסוי כ-60 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2