המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את העוף על תבנית וחותכים את הבטטות ותפוחי האדמה לעיגולים.
מורחים על כל חתיכת עוף כפית ברברקיו.
מפזרים מעל העוף את שמן הזית (בעקביות).
שמים מעל העוף שתי כוסות קולה. זה הסוד של המתכון.
מעטרים עם עלי רוזמרין. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0