המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות, מסדרים בתבנית ומתבלים במלח ופלפל.
מסדרים מעל את חלקי העוף.
מערבבים בקערית את הקטשופ , סויה והתבלינים ומורחים על העוף.
מפזרים מעל את שיני השום.5.מוסיפים את המים.
מכסים בניר כסף ושמים בתנור ב180 מעלות למשך 40 דקות .
מורידים את הניר וממשיכים לאפות עוד כ-15 דק'.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0