המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרפדים תבנית אפיה בפרוסות תפוחי אדמה.
מוסיפים שתי כוסות אורז (בחצי מתהליך הבישול שלו) ומפזרים על תפוחי האדמה.
מטגנים את הפטריות עם הבצלים, ומפזרים על האורז.
מתבלים את כרעי עוף בתבלינים השונים, ומניחים אותם על הפטריות המטוגנות.
מוסיפים כוס מים.
מכסים את התבנית בנייר אלומיניום וצולים בתנור בחום של 190 מעלות כשעה.
מורידים את נייר האלומיניום וממשיכים לצלות במשך כ-30 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0