חותכים בצל לרצועות דקות מפזרים בתנור.מקלפים תפוחי אדמה ובטטות חותכים למרובעים גדולים.ומפזרים בתבנית.
שלב 2
0 דקות
בכוס גדולה שמים שמן כף פפריקה מתוקה, חצי כף פפריקה חריפה, כף חוואייג, כף מרק עוף מלח ופלפל כמה שאוהבים ומערבבים את התבלינים. כותשים לתוך הכוס מס' שיני שום.
שלב 3
0 דקות
את העופות שמים מעל תפוחי האדמה והבטטות. מתבלים ומעסים את כל התכולה בתבלינים שהכנו.לפזר רוטב צילי חריף בנדיבות, רוטב סויה בכמות טובה. ולתנור על 200 מעלות כשהתבנית מכוסה בנייר אלומיניום.
שלב 4
0 דקות
לאחר שנאפה ומוכן, לקראת הסוף, להסיר את נייר האלומיניום ולתת השחמה לעופות שיתפוס צבע יפה.
שלב 1
מתוך
4
חותכים בצל לרצועות דקות מפזרים בתנור.מקלפים תפוחי אדמה ובטטות חותכים למרובעים גדולים.ומפזרים בתבנית.
שלב 2
מתוך
4
בכוס גדולה שמים שמן כף פפריקה מתוקה, חצי כף פפריקה חריפה, כף חוואייג, כף מרק עוף מלח ופלפל כמה שאוהבים ומערבבים את התבלינים. כותשים לתוך הכוס מס' שיני שום.
שלב 3
מתוך
4
את העופות שמים מעל תפוחי האדמה והבטטות. מתבלים ומעסים את כל התכולה בתבלינים שהכנו.לפזר רוטב צילי חריף בנדיבות, רוטב סויה בכמות טובה. ולתנור על 200 מעלות כשהתבנית מכוסה בנייר אלומיניום.
שלב 4
מתוך
4
לאחר שנאפה ומוכן, לקראת הסוף, להסיר את נייר האלומיניום ולתת השחמה לעופות שיתפוס צבע יפה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0