המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר רחב ועמוק מטגנים את הבצל עד להשחמה ומטגנים קלות את חתיכות העוף.
מסדרים את חתיכות העוף כך שיכסו את תחתית הסיר ומעל מסדרים את הארטישוק הירושלמי. פורסים את השום ומפזרים, מוסיפים את התבלינים.
מוסיפים 1/2 כוס מים או עד גובה העוף, מכסים ומרתיחים. לאחר ההרתחה מנמיחים לאש נמוכה - ללא הרמת המכסה- וממשיכים לבשל כ-40 דק'.
לאחר כ 40 דק' פותחים את הסיר לאידוי ולצמצום נוזלים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0