המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום של 200 מעלות טורבו.
מרפדים תבנית פיירקס מלבנית גדולה או תבנית אלומיניום גדולה וגבוהה במידה של תנור ביתי בנייר אפייה.
מפזרים את גבעולי הכוסברה, בטטות, פטריות, שום והכרישה.
מניחים מעל את כרעי העוף.
בעזרת מטרפה, מערבבים בקערה את רוטב הצ'ילי, רוטב טריאקי, שמן זית, מלח, פלפל, פפריקה מתוקה ומים.
יוצקים את הנוזל על העוף ואז על הירקות.
מכסים היטב עם נייר אפייה רטוב (כדי שיהיה נוח לעבודה) ומעל נייר אלומיניום ומהדקים את הצדדים. אופים כשעה.
מוציאים את התבנית ומסירים את הניירות. מעלים את טמפרטורת התנור לחום הכי גבוה, ומכניסים שוב את התבנית להשחמה לרבע שעה.
מפזרים מעל עלי טימין.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 4