לטרוף את הביצה בקערה גדולה (שתאפשר לאחר מכן טבילת ירקות/ עוף בבלילה).
שלב 2
0 דקות
להוסיף את המים ואת הקמח ולקשקש, רצוי בעזרת צ'ופסטיקס (מקלות אכילה סיניים) ושהבלילה תישאר עם מעט גושים.
שלב 3
30 דקות
להשהות את הבלילה במקרר ל- 30 דקות לפחות (ניתן לשמור את הבלילה או את מה שנותר ממנה בקופסת פלסטיק אטומה למספר ימים, ולערבב שוב לאיחוד החומרים לפני כל שימוש, שהרי הנוזלים נפרדים מהקמח)
שלב 4
0 דקות
לחמם שמן עמוק. לטבול כל נתח עוף וירק בבלילה ולטגן למספר שניות. הפריטים המטוגנים אינם אמורים להשחים ואף לא להזהיב, רק קבל ציפוי לבן, מטוגן וקריספי.
שלב 1
מתוך
4
לטרוף את הביצה בקערה גדולה (שתאפשר לאחר מכן טבילת ירקות/ עוף בבלילה).
שלב 2
מתוך
4
להוסיף את המים ואת הקמח ולקשקש, רצוי בעזרת צ'ופסטיקס (מקלות אכילה סיניים) ושהבלילה תישאר עם מעט גושים.
שלב 3
מתוך
4
להשהות את הבלילה במקרר ל- 30 דקות לפחות (ניתן לשמור את הבלילה או את מה שנותר ממנה בקופסת פלסטיק אטומה למספר ימים, ולערבב שוב לאיחוד החומרים לפני כל שימוש, שהרי הנוזלים נפרדים מהקמח)
שלב 4
מתוך
4
לחמם שמן עמוק. לטבול כל נתח עוף וירק בבלילה ולטגן למספר שניות. הפריטים המטוגנים אינם אמורים להשחים ואף לא להזהיב, רק קבל ציפוי לבן, מטוגן וקריספי.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0