המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 200 מעלות, חום עליון ותחתון.
מסדרים בתבנית את ריבועי הנודלס זה לצד זה.
מערבבים בקערה את כל חומרי התיבול - שמן זית, סילאן, שמן שומשום, אבקת שום, פלפל שחור וסויה.
מכניסים לקערת הרוטב את השוקיים ומושחים אותם היטב.
מסדרים את השוקיים על הנודלס ושופכים את יתרת הרוטב מעל.
מוסיפים מהצד 1/2 1 כוסות מים.
סוגרים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור כשעה.
כעבור שעה מסירים את הנייר הכסף, מעלים את התבנית לחלק העליון של התנור ל-10 דקות נוספות של אפייה, להשחמה יפה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2