המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים תפוחי אדמה וחותכים אותם לחצי. מהחצי חותכים לרוחב ומניחים אותם בתבנית.
מבשלים את העופות במים וכשהם מוכנים שמים אותם בתבנית גם כן.
מכינים רוטב: מערבבים רוטב ברביקיו בקערה עם שמן זית, כפית פפריקה מתוקה וקורט מלח ופלפל שחור.
שופכים את הרוטב על העוף ועל תפוחי האדמה. שמים בתנור ל-120 דקות על חום 180 מעלות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0