המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה מערבבים את רוטב הפסטו עם שמן זית, מלח, פלפל, סילאן, פרוסות לימון ומיץ הלימון.
עוטפים את העוף, תפוחי אדמה והבצלים ברוטב ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מרטיבים נייר אפייה, מקמטים ומכסים מעל.
אופים בחום של 180 מעלות כ-45 דקות עם כיסוי ו-20 דקות נוספות ללא כיסוי עד השחמה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0