המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים היטב בקערה את הקטשופ, שום, שמן זית, מיץ תפוזים והתבלינים יחד.
בתבנית לתנור מסדרים את העוף ותפוחי האדמה.
שופכים את הרוטב על העוף ותפוחי האדמה ומערבבים היטב לספיגה.
מכסים בנייר כסף ומניחים בצד לשעה.
אופים כשעה וחצי בחום של 180 מעלות.
מורידים את נייר הכסף, מעבירים את התנור למצב גריל ומשחימים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0