המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מתחילים עם תפוחי האדמה, חותכים ומבשלים בסיר עם מים חמים כ-20 דקות. מסננים.
מערבבים בקערה את כל מרכיבי המרינדה – מים רותחים, תבלין עוף, פפריקה, מלח, סודה לשתייה, מרק בצל, שמן זית וטריאקי.
מוסיפים את העוף ומשרים במקרר לשעה (לא חובה).
בתבנית לתנור שמים נייר אפייה, מוסיפים מלח גס בארבע קצוות ושמים עוד נייר אפייה מעל. שופכים את תפוחי האדמה, מסדרים את העופות ומזלפים את המרינדה שיש בקערה אל תוך התבנית.
מברישים את כל הרכיבים בסילאן. מסדרים את השום והרוזמרין, עוטפים את התבנית ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות טורבו לשעה.
מורידים את החום ל-170 מעלות ואופים עוד שעה וחצי. לפני הגשה מסירים את הרדיד אלומיניום ומשחימים מעט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1