המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את העוף לרצועות ברוחב 2 ס"מ.
שמים בקערה את רסק העגבניות, חצי כוס המים, החומץ, הסוכר, הסויה וסירופ האננס ומערבבים. בצלוחית נפרדת מערבבים את הקורנפלור ושליש כוס המים.
מחממים במחבת ווק או במחבת רחבה את השמן על להבה חזקה. מוסיפים מחצית מכמות העוף ומטגנים משני הצדדים בערך כ-3 דקות. מוציאים מהמחבת ומטגנים באותו אופן את יתרת העוף.
מחזירים למחבת את כל כמות העוף, מוסיפים את רוטב העגבניות ומביאים לרתיחה. מוסיפים את האננס, הפלפל, הגזר, הבצל ואבקת השום, מערבבים ומביאים שוב לרתיחה.
מוסיפים את הקורנפלור המומס, מערבבים ומבשלים 3 דקות, עד שהרוטב מסמיך. מוסיפים את אגוזי הקשיו ומגישים מיד, מומלץ עם אורז לבן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0