שמים בקערה את רסק העגבניות, חצי כוס המים, החומץ, הסוכר, הסויה וסירופ האננס ומערבבים. בצלוחית נפרדת מערבבים את הקורנפלור ושליש כוס המים.
שלב 3
3 דקות
מחממים במחבת ווק או במחבת רחבה את השמן על להבה חזקה. מוסיפים מחצית מכמות העוף ומטגנים משני הצדדים בערך כ-3 דקות. מוציאים מהמחבת ומטגנים באותו אופן את יתרת העוף.
שלב 4
0 דקות
מחזירים למחבת את כל כמות העוף, מוסיפים את רוטב העגבניות ומביאים לרתיחה. מוסיפים את האננס, הפלפל, הגזר, הבצל ואבקת השום, מערבבים ומביאים שוב לרתיחה.
שלב 5
3 דקות
מוסיפים את הקורנפלור המומס, מערבבים ומבשלים 3 דקות, עד שהרוטב מסמיך. מוסיפים את אגוזי הקשיו ומגישים מיד, מומלץ עם אורז לבן.
שלב 1
מתוך
5
חותכים את העוף לרצועות ברוחב 2 ס"מ.
שלב 2
מתוך
5
שמים בקערה את רסק העגבניות, חצי כוס המים, החומץ, הסוכר, הסויה וסירופ האננס ומערבבים. בצלוחית נפרדת מערבבים את הקורנפלור ושליש כוס המים.
שלב 3
מתוך
5
מחממים במחבת ווק או במחבת רחבה את השמן על להבה חזקה. מוסיפים מחצית מכמות העוף ומטגנים משני הצדדים בערך כ-3 דקות. מוציאים מהמחבת ומטגנים באותו אופן את יתרת העוף.
שלב 4
מתוך
5
מחזירים למחבת את כל כמות העוף, מוסיפים את רוטב העגבניות ומביאים לרתיחה. מוסיפים את האננס, הפלפל, הגזר, הבצל ואבקת השום, מערבבים ומביאים שוב לרתיחה.
שלב 5
מתוך
5
מוסיפים את הקורנפלור המומס, מערבבים ומבשלים 3 דקות, עד שהרוטב מסמיך. מוסיפים את אגוזי הקשיו ומגישים מיד, מומלץ עם אורז לבן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0