מכינים את כל הרכיבים על משטח עבודה, ומחממים ווק או מחבת גדולה.
שלב 2
0 דקות
מכינים בסיר נפרד את הנודלס לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
שלב 3
0 דקות
מערבבים את הירקות בקערה. מערבבים את הסויה בחומץ, סוכר ושמן שומשום.
שלב 4
0 דקות
כשהווק לוהט, יוצקים לתוכו שלוש כפות שמן, ומטגנים את רצועות העוף, אחרי חצי דקה מוסיפים את הירקות. מקפיצים עוד דקה או שתיים, על אש גבוהה ככל האפשר. מוסיפים את הנודלס ומקפיצים עד שהן חמות.
שלב 5
0 דקות
יוצקים את רוטב הסויה עם הסוכר, החומץ ושמן השומשום. מוסיפים את רוטב הצ'ילי, אם אוהבים חריפות מתונה. ממשיכים להקפיץ עד שהרוטב מתאדה.
שלב 6
0 דקות
מעבירים לקעריות הגשה, ובוזקים מעט בוטנים קצוצים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מכינים את כל הרכיבים על משטח עבודה, ומחממים ווק או מחבת גדולה.
שלב 2
מתוך
6
מכינים בסיר נפרד את הנודלס לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
שלב 3
מתוך
6
מערבבים את הירקות בקערה. מערבבים את הסויה בחומץ, סוכר ושמן שומשום.
שלב 4
מתוך
6
כשהווק לוהט, יוצקים לתוכו שלוש כפות שמן, ומטגנים את רצועות העוף, אחרי חצי דקה מוסיפים את הירקות. מקפיצים עוד דקה או שתיים, על אש גבוהה ככל האפשר. מוסיפים את הנודלס ומקפיצים עד שהן חמות.
שלב 5
מתוך
6
יוצקים את רוטב הסויה עם הסוכר, החומץ ושמן השומשום. מוסיפים את רוטב הצ'ילי, אם אוהבים חריפות מתונה. ממשיכים להקפיץ עד שהרוטב מתאדה.
שלב 6
מתוך
6
מעבירים לקעריות הגשה, ובוזקים מעט בוטנים קצוצים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0