המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מזהיבים את הבצל בשמן. מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה. מוסיפים את הפירות היבשים והצנוברים ומטגנים עוד שתי דקות.
מוסיפים את האורז והקינמון ומכסים במים רותחים. מבשלים תוך ערבוב עד שהמים מתאדים והאורז עשוי.
ממלאים את העוף בתערובת האורז (אך לא דוחסים!) סוגרים את פתח העוף בקיסמים. אם נשאר עודף, מוסיפים את התערובת אחר כך לתבנית האפייה.
מערבבים את הדבש והסויה לרוטב אחיד ומורחים היטב את העוף. מניחים בתבנית אפייה עמוקה, אם נשאר אורז מוסיפים בצדדים וסביב לעוף. יוצקים מעל את שאריות רוטב הסויה ודבש.
מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני למשך 45 דקות. מסירים את נייר הכסף ואופים עוד רבע שעה עד שהעוף שחום ומבריק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0