מזהיבים את הבצל בשמן. מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה. מוסיפים את הפירות היבשים והצנוברים ומטגנים עוד שתי דקות.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את האורז והקינמון ומכסים במים רותחים. מבשלים תוך ערבוב עד שהמים מתאדים והאורז עשוי.
שלב 3
0 דקות
ממלאים את העוף בתערובת האורז (אך לא דוחסים!) סוגרים את פתח העוף בקיסמים. אם נשאר עודף, מוסיפים את התערובת אחר כך לתבנית האפייה.
שלב 4
0 דקות
מערבבים את הדבש והסויה לרוטב אחיד ומורחים היטב את העוף. מניחים בתבנית אפייה עמוקה, אם נשאר אורז מוסיפים בצדדים וסביב לעוף. יוצקים מעל את שאריות רוטב הסויה ודבש.
שלב 5
0 דקות
מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני למשך 45 דקות. מסירים את נייר הכסף ואופים עוד רבע שעה עד שהעוף שחום ומבריק.
שלב 1
מתוך
5
מזהיבים את הבצל בשמן. מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה. מוסיפים את הפירות היבשים והצנוברים ומטגנים עוד שתי דקות.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים את האורז והקינמון ומכסים במים רותחים. מבשלים תוך ערבוב עד שהמים מתאדים והאורז עשוי.
שלב 3
מתוך
5
ממלאים את העוף בתערובת האורז (אך לא דוחסים!) סוגרים את פתח העוף בקיסמים. אם נשאר עודף, מוסיפים את התערובת אחר כך לתבנית האפייה.
שלב 4
מתוך
5
מערבבים את הדבש והסויה לרוטב אחיד ומורחים היטב את העוף. מניחים בתבנית אפייה עמוקה, אם נשאר אורז מוסיפים בצדדים וסביב לעוף. יוצקים מעל את שאריות רוטב הסויה ודבש.
שלב 5
מתוך
5
מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני למשך 45 דקות. מסירים את נייר הכסף ואופים עוד רבע שעה עד שהעוף שחום ומבריק.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0